Andre nyheder

Kontakt

Velkommen til nye kollegaer

Brian KoefoedDAVINCI Development A/S har ansat Brian Koefoed som R&D-Engineer til afdelingen i København. Brian har arbejdet som Design Engineer hos GN Netcom A/S og uddannet maskiningeniør, B.Sc. M. E. fra DTU. Brian har mere end 19 års erfaring i projektledelse og maskinteknik fra EA GN Netcom A/S, NOKIA Danmark A/S og Midos CAD/CAM ApS.

 

 

Jeppe-OttenJeppe Otten er ansat som udviklingsingeniør i Århus. Jeppe er for nylig uddannet med en Master of Science i Mekanik ved Aarhus Universitet. Jeppe har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra hans speciale. Emnet er “Konsekvenserne af ikke-Gauss turbulens på vindmøller interaktion”.

 

 

 

Claus-Villesen-ChristensenClaus V. Christensen er ansat som udviklingsingeniør i Billund. Claus er uddannet med en bachelor i Mechanical Engineering på Vitus Bering Danmark. Claus har tidligere arbejdet som projektingeniør hos Union Engineering. Han har 10 års ingeniørmæssig erfaring i maskinteknik fra bl.a. Union Engineering, Siemens Wind Power, Danfoss – højtrykspumper og Siemens Flow Instruments.