Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Velkommen til nye kollegaer

Brian KoefoedDAVINCI Development A/S har ansat Brian Koefoed som R&D-Engineer til afdelingen i København. Brian har arbejdet som Design Engineer hos GN Netcom A/S og uddannet maskiningeniør, B.Sc. M. E. fra DTU. Brian har mere end 19 års erfaring i projektledelse og maskinteknik fra EA GN Netcom A/S, NOKIA Danmark A/S og Midos CAD/CAM ApS.

 

 

Jeppe-OttenJeppe Otten er ansat som udviklingsingeniør i Århus. Jeppe er for nylig uddannet med en Master of Science i Mekanik ved Aarhus Universitet. Jeppe har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra hans speciale. Emnet er “Konsekvenserne af ikke-Gauss turbulens på vindmøller interaktion”.

 

 

 

Claus-Villesen-ChristensenClaus V. Christensen er ansat som udviklingsingeniør i Billund. Claus er uddannet med en bachelor i Mechanical Engineering på Vitus Bering Danmark. Claus har tidligere arbejdet som projektingeniør hos Union Engineering. Han har 10 års ingeniørmæssig erfaring i maskinteknik fra bl.a. Union Engineering, Siemens Wind Power, Danfoss – højtrykspumper og Siemens Flow Instruments.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere