Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Velkommen til nye kollegaer

DAVINCI har igen sagt velkommen til nye kollegaer.

Liselotte-Gundsø-HernerLiselotte G. Herner er ansat som Teknisk Designer  til vores afdeling i Billund. Liselotte har tidligere arbejdet som teknisk designer hos Siemens Wind Power, Vestas og ABB ICMøller. Liselotte er uddannet teknisk assistent og har erfaring med dokumentation, stamdata og produktion.

 

 

 

Peter Melsen KronborgPeter Melsen Kronborg er ansat som udviklingsingeniør til afdelingen i København. Peter kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos BK Ultralyd. Peter har en bachelorgrad i Mechanical Engineering fra DIA, har han mere end 30 års erfaring med mekanisk, mekatroniske udvikling og produktion fra bl.a. BK Ultralyd, Fritz Hansen, Ascom og Dantec Medical.

 

 

 

Torben-KoltzeTorben Koltze er ansat som Senior Project Manager til afdelingen i København. Torben har arbejdet som Udvikling og Operations Manager i Auditdata, og han er dygtig elektronikmekaniker og senere uddannet som elektronik ingeniør, B.Sc. E.E. fra IHK i København. Torben har mere end 19 års erfaring i forskning og udvikling, projekt styring og elektroteknik fra EA Auditdata, Otovation, Cryptera, Nokia, Novo Nordisk og Radiometer.

 

 

Mikkel-Sohn-Krog-PedersenMikkel Sohn Krog Pedersen er ansat som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Billund. Mikkel kommer som selvstændig udviklingsingeniør og er uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E fra DTU og Electronic Engineer M.Sc.E.E. fra DTU. Han har mere end 15 års erfaring i elektrisk og mekanisk design fra BRP-Powertrain GmbH i Østrig, Aasted-Mikroverk, Adnuvo A / S, LOWE og Delta IC Design.

 

 

Carsten HermansenCarsten Hermansen er ansat som udviklingsingeniør i Århus. Carsten har for nylig arbejdet som udviklingsingeniør, og senere uddannet med en Bachelor of Science i Mekanik på IHA i Århus. Carsten har stor erfaring med mekanisk udvikling, analyser og kvalitet fra mange slags industrier bl.a. vindenergi, medico og maskinindustrien. Carsten har mere end 20 års erfaring fra b.la. Tetra Pack Hoyer, Marel, Vink Plast og mange flere kunder som konsulent.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere