Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI 3D producerer tusindvis af komponenter til respiratorer

DAVINCI 3D A/S er stolte over, at kunne bidrage med vigtige komponenter til respiratorer til hospitaler i Skandinavien, i disse svære Corona tider. Vi har re-designet dele af inhalatorsystemet til en respirator for at mindske smitterisikoen på intensivafdelingerne. Nu er komponenterne godkendt af fagfolk, og vi er derfor gået i gang med at 3D printe 10.000 specialkomponenter til intensivafdelinger med Covid-19 patienter. Da de skandinaviske hospitaler står akut og mangler denne type komponenter, er det vigtigt, at vi holder produktionen i gang hver dag – inklusiv alle påskedage og weekender. Vi har dedikeret en af vores produktive HP 3D printere til dette projekt, og vores produktionskapacitet er derfor knap 2.000 komponenter om ugen.

Tak til vores ansatte og pas godt på hinanden derude.  

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere