Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI deltog i FIRST LEGO League stævnet i Billund.

science-fair-2016DAVINCI development deltog i weekenden i FIRST LEGO League stævnet i Billund.

FIRST LEGO League er et tværfagligt teknologiprojekt for børn og unge i alderen 10 til 16 år. Sidste år deltog 29.000 hold på verdensplan, fordelt på 80 lande. FLL stævnet i Billund havde ca. 300 deltagende børn og stor bevågenhed fra lærere, forældre og partnere.

Formålet med arrangementet er at give børn og unge en god oplevelse med teknologi og projektarbejde, og medvirke til børn og unges personlige og faglige udvikling gennem samarbejde og læring, i en praktisk sammenhæng, rettet mod den virkelige verdens udfordringer.

Som en del af stævnet havde Børnenes Hovedstad arrangeret området ”Science Fair”, hvor lokale virksomheder og uddannelser kunne komme i dialog med børnene. Det gav mulighed for at inspirere, opfordre og fange børnenes interesse for netop vores faglige felt. Børnene, der deltog, kan meget vel blive vores fremtidige studerende, medarbejdere eller partnere, og vi fik en enestående mulighed for at vise dem, hvad DAVINCI development laver af spændende ting.

Søren Andersen, DAVINCI development: ”Det var en meget stor fornøjelse at opleve børnenes interesse for teknik og det vi laver hos DAVINCI development. De var meget vidende om især 3D-printing. Der var tryk på hele dagen, og jeg blev i den grad stillet mange relevante spørgsmål af både teknisk og personlig karakter. Samtidigt fik jeg mange friske og sjove kommentarer med på vejen. Det var en stor succes”.

 

http://www.firstlegoleague.org/about-fll

http://www.boerneneshovedstad.dk/

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere