Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI træder ind i Dansk Motorsports kongeklasse

Det er offentliggjort i BT den 17. september 2016, at DAVINCI giver den gas og træder ind i Dansk Motorsports kongeklasse – Danish Thundersport Championship (DTC).

Da MASCOT Danish Thundersport Championship genopstod i 2012, skete det med amerikanske bilmodeller. Fra næste sæson 2017 bliver det med en række high-end sportscoupeer, fra de førende europæiske fabrikanter og DAVINCI skal stå for udvikling herunder CFD analyser mht. luftmodstand og downforce samt produktion og montage af de nyudviklede karosserier.

Læs hele artiklen her (Kilde: BT, lørdag den 17. sep. P.16)

​[wonderplugin_carousel id=”21″]

Fase 1 – De første skridt i DTC projektet
Fase 2 – Modellering af karroserier
Fase 3 – CFD analyse af karroserier
Fase 4 – Produktionsgrundlag
Fase 5 – Produktion af første serie og samling

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere