Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI development A/S har for femte gang opnået den prestigefyldte titel som Gazelle.

Gazelle14-13_web

Denne pris uddeles hvert år til hurtigt voksende danske virksomheder, der har fordoblet sin omsætning i løbet af de sidste fire regnskabsår, og samtidig har en positiv vækst i bruttoresultatet. Gazelleprisen er blandt de mest prestigefyldte nationale Business Awards i Danmark, og er anerkendt af den førende danske erhvervsavis Børsen.

“Vi er meget stolte over at have modtaget Gazelle prisen og være en del af denne lille og eksklusiv gruppe. At blive gazellevirksomhed er et kæmpe skulderklap og en flot anerkendelse af de resultater, vi har skabt sammen, og vi vil bestræbe os på at fortsætte den positive udvikling, og forhåbentlig opnå Gazelle prisen igen næste år.”

Ole Lykke Jensen, Managing Director, Partner, DAVINCI development A/S

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere