Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI development søger en salgsingeniør til distrikt Midt- og Nordjylland… – vil du med på holdet og være en del af succesen?

DAVINCI development A/S er inde i en spændende udvikling med stadigt stigende vækst og efterspørgsel efter vores ydelser.

Med udgangspunkt fra egen bopæl og tilknytning til vores afdeling i Aarhus søger vi en selvstændig, kundeorienteret og energisk salgsingeniør, som forstår at opbygge længerevarende relationer, behovsafdække, præsentere muligheder samt drive salgsprocessen.

Du bliver en meget central del af den fortsatte udvikling af virksomhedens kommercielle aktiviteter. Du vil få salgsansvaret for distriktet Midt- og Nordjylland. Kunderne udgør såvel mindre samt store, førende firmaer bl.a. inden for maskinindustrien, vindmøllebranchen, medico, elektronik, fødevaremaskiner og marine/offshore.

Vi søger følgende profil:

  • Teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester, maskintekniker eller lignende
  • Erfaring med teknisk salg (B2B)
  • Salgserfaring med salg af tekniske løsninger til nye og eksisterende kunder
  • God til at skabe relationer til kunder og gerne en ”strategisk partner” tilgang
  • Forhandlingsstærk og med godt købmandsskab
  • Besidder et højt aktivitetsniveau
  • Målrettet, struktureret og resultatorienteret
  • Gode samarbejdsevner

Der er tale om et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed i ekspansiv vækst og udvikling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, helbredsforsikring, telefoni og bredbåndsordning.

Har ovenstående vakt din interesse, så send ansøgning og CV til job@davinci.dk og noter venligst ”Salgsingeniør Midt-Nord” i mailen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Aage Buch på mobil 22 70 48 66.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere