Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Tech Tour – Fire gange åbent hus i Billund

tech_tour_dk

Kom ind bag facaden hos fire high-tech virksomheder i Billund, når vi gentager succesen og inviterer til Tech Tour.

Kom og vær med til en anderledes teknologimesse. Følg et produkt fra idé til færdigt koncept. Oplev alt fra konstruktion og analyse til 3D scanning, 3D print og fremstilling.

Tech Tour Billund er et åbent hus arrangement, hvor du kan møde fire førende virksomheder inden for udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol. Kom med til et unikt kig ind bag facaden og oplev nyheder, højteknologi og avancerede processer i et dynamisk samarbejde.

Tech Tour afholdes torsdag d. 21. maj 2015 fra kl. 9.00-17.00. Du kan komme i det tidsrum og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Læs mere og tilmeld dig på www.techtour-billund.dk eller kontakt Katja Ramsing (Zebicon) på tlf. 4196 4956.

Vi glæder os til at se dig.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere