Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI er blevet Achilles certificeret

Som en forlængelse af vores øvrige arbejde omkring kvalitetssikring, og for at imødekomme kravene inden for olie- og gasindustrien er DAVINCI blevet Achilles certificeret (Achilles ID: 29897).

[content_icon_box id=”” title=”Download certifikat” title_position=”embedded” icon=”icon-download” icon_style=”4″ text_position=”1″ link=”http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/Achilles-certifikat_2014.pdf” link_text=”” link_target=”_blank” icon_color=”” icon_bg_color=”” icon_border_color=””][/content_icon_box]

[printfriendly]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere