Andre nyheder

Kontakt

DAVINCI har nu komplet ISO certificering i hus

DAVINCI development nu ISO 9001 certificeret.

Hos DAVINCI kan vi nu med rette sige, at kvaliteten er i top, når vores ingeniører udarbejder 3D konstruktioner, styrkeberegninger og flowsimuleringer for kunder. DAVINCI development opnåede nemlig i december 2013 en ISO 9001 certificering på virksomhedens største forretningsområde, rådgivende ingeniørarbejde.

”Vi er naturligvis stolte over at opnå certificeringen uden anmærkninger, og så ovenikøbet som de første inden for vores felt,” forklarer direktør Ole Lykke Jensen, der håber at resten af branchen også vil følge trop og sikre kunderne ensartet høj kvalitet og dokumenterede processer.

ISO certificerede prototyper

Udover at levere rådgivende ingeniørydelser, er DAVINCI development også Danmarks førende leverandør af 3D printede prototyper. Også her kan virksomheden garantere høj kvalitet, da denne del af forretningen har været ISO certificeret siden 2012. ”ISO certificeringen af vores 3D print-afdeling var en milepæl for os, da vi også på dette forretningsområde er den eneste danske leverandør, der lever op til ISO standarderne. 3D print-afdelingen blev recertificeret i efteråret, og det betyder, at vi nu udelukkende udfører aktiviteter i huset med et solidt kvalitetsstempel”, fortæller Ole Lykke Jensen.

Kontakt Reza Jan Larsen på tlf. 2243 4553, hvis du vil høre mere om DAVINCIs ydelser og hvilken betydning ISO certificeringen har for dig.

 

[printfriendly]