Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI går grundig til værks og splitter tingene ad – Hvorfor?

Fordi vi hos DAVINCI har stor fokus på kvalitetssikring af vores 3D printede emner og derfor har vi skærpet vores kompetencer inden for test og verifikation af materialeegenskaber. Ved hjælp af vores nye Tinius Olsen 50 kN trækbænk, er der nu indført systematisk verifikation og overvågning af vores 3D printede materialer, således at vores kunder altid er sikret emner af højeste kvalitet.

Endvidere bliver vores nye trækbænk allerede brugt til bestemmelse og verifikation af materialeegenskaber på mange forskellige plast- og kompositmaterialer. Ved hjælp af trækbænken kan præcisionen af FE-beregninger nå nye højder, da usikkerheden på materialegenskaberne ikke længere er en faktor. Med trækbænken kan vi bestemme træk, tryk, bøjning og forskydningsegenskaber for en lang række materialer med en præcision, der er svær at overgå.

Test af materialeegenskaber

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere