Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI har styr på FEA beregningerne

Med øget fokus på løft, transport og håndtering har DAVINCI valgt, at investere i endnu et FEA beregningsværktøj for, at tilgodese vores kunders stigende behov. Programmets navn er StaadPro og anvendes i forbindelse med beregning af gitterstruktioner til byggeri, skibsindustrien, offshore og Olie & Gas.  Ved anvendelse af StaadPro, i forbindelse med strukturelt design, får de involvererede ingeniører hurtigt kendskab til udnyttelsesgraden for konstruktionerne. Programmet giver meget præcise resultater. Med StaadPro er der mulighed for beregning indenfor alle gængse konstruktionsmaterialer herunder, stål, aluminium, beton og træ. StaadPro anvendes bl.a. i følgende tilfælde:

  • Gitterkonstruktioner indeholdende profil elementer
  • Kransystemer og løfteaggregater
  • Platforme, trapper og altaner
  • Sea fastening for vindmølle komponenter
  • Gitterfundamenter til vindmøller
  • Helikopterdæk
  • Master og antenner
  staad1 staad3 staad2

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere