Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Den 21.-22. maj åbnede DAVINCI development og tre samarbejdspartnere igen dørene for teknologimessen Tech Tour.

Klokken 9 den 21. maj åbnede DAVINCI development, Zebicon, HN Group og Stansomatic dørene for omkring 350 gæster fra industrien. Gæsterne var kommet fra nær og fjern for at deltage i en dag i teknologiens tegn. Der var på dagen, rig mulighed for at følge en idé fra koncept til færdigt produkt samt opleve alt fra konstruktion og analyse til 3D scanning, 3D print og fremstilling af prototyper. Der blev udvist stor interesse for teknologierne og lyttet intenst under rundvisningerne.

Et tilsvarende antal studerende kom dagen efter til Tech Tour studiedag, hvor der i år var gjort endnu mere for at tiltrække de studerende. Et samarbejde med yderligere tre virksomheder (Modulex, Billund Aquaculture og Lego) samt Billund Erhvervsfremme gav de studerende rig mulighed for at se, hvad Billund kan byde på af spændende arbejdspladser.

DAVINCI development vil gerne sige tak for et par fantastiske dage samt den store interesse, og glæder os til at byde jer velkommen en anden gang.


[wonderplugin_carousel id=”19″]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere