Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til nye medarbejdere.

JPK_400x400Peter Kjær starter som Key Account Manager tilknyttet vores Aarhus-kontor pr. den 01-05-2015  med salgsansvar for Øst- og Nordjylland.

Peter er uddannet ingeniør fra Aarhus Teknikum og har i en lang årrække arbejdet med salg af konsulentydelser og projektsalg. Før dette arbejde Peter med salg af 3D print. Derudover har Peter teknisk erfaring med 3D print produktion af SLA, SLS, Lost Wax og SLM.

 

FB_400x400Finn Beldring er ansat som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i København. Finn kommer fra en stilling som udviklingschef hos Chemometec, og er uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra DTU. Finn har mere end 20 års erfaring dels fra konsulentbranchen, BioGasol og ScanView med udvikling af koncepter, mekaniske konstruktioner og apparater.

 

 

 

 

Vi byder vores nye kollegaer velkommen.

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere