Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Den 8 – 9. marts deltager DAVINCI på PTC User 2016.

Igen i år afholdes PTC User på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia. DAVINCI deltager med en messestand, hvor man i pauserne kan få en uformel snak med Sales Manager Reza Jan Larsen og Key Account Manager Søren Andersen omkring Engineering og 3D print og hvad DAVINCI kan tilbyde til fremtidige opgaver.

Vi ser frem til et par hyggelige dage sammen med kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere på www.ptcuser.dk

af360f5b-9d62-4aba-80da-f1755a3085fb

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere