Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI

DAVINCI har  sagt velkommen til nye kollegaer.

Søren-AndersenSøren Andersen er ansat som Key Account Manager på vores kontor i Billund. Søren er salgsansvarlig for Syd- og Vestjylland. Søren er teknisk uddannet og har arbejdet succesfuldt med salg i flere år, senest hos PLM Group som Key Account Manager inden for CAD-systemet SolidWorks, PDM og Product Lifecycle Management-løsninger.

Vi er glade for at kunne byde Søren velkommen hos DAVINCI

 

 

 

 

 

 

Morten-Fogh-MøllerMorten Fogh Møller er ansat som R&D Engineer til afdelingen i Århus. Morten har en bachelorgrad i Mechanical Engineering fra Ingeniørhøjskolen i Århus, og han har syv års erfaring i mekanisk design, udvikling og produktion i komposit. Han kommer fra en stilling som Technical Lead Engineer hos Terma Aerostructures A/S, og han har også bearbejdet hos Siemens Wind Power som Global Proces Engineer med ansvaret for indsprøjtning og hærdning for vindmøllevinger over hele verden.

Vi er glade for at kunne byde Morten velkommen hos DAVINCI

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere