Andre cases

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Komposittrappe til Svømmestadion Danmark

Udvikling og konstruktion af korrosionsfri trappe
DAVINCI har deltaget i udvikling og konstruktion af en korrosionsfri trappe til Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Svømmestadion Danmark ønskede en mere robust, æstetisk flot og holdbar løsning end tidligere, og dette skulle blandt andet løses ved substitution af materialer for at undgå problemer med overfladisk korrosion.

DAVINCI har stået for design og 3D konstruktion af trappen, og udviklingen er sket primært i samarbejde med Plast Center Danmark og Dansk Polyglas A/S. Resultatet blev en spindeltrappe i elegant design, fremstillet udelukkende i plastkompositter.

Vedligeholdelsesfri i stilrent design
Trappens design er stilrent med afrundede kanter og en corian-agtig overflade. Den er specielt egnet til korrosivt aggressive miljøer som f.eks. svømmehaller, men er også velegnet i andet byggeri, hvor der er ønske om lavt vedligehold. Referenceproduktet er udført i hvidmalede glasfiberelementer med sorte balustre i kulfibre.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere