Andre cases

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Løbende produktion for INVISIO Communications

Kundetilpasset kommunikationsheadset
Når en brandmand, en jægersoldat eller en FBI agent skal kommunikere med en kollega, sker det højst sandsynligt gennem et INVISIO headset fremstillet af DAVINCI.

Produktet er et kundetilpasset kommunikations headset, som produceres så det passer 100 % til den enkelte kundes øregang. Det specielle ved headsettet er, at brugeren udover at lytte med det også kan tale i det. Dette sker ved hjælp af en speciel silikonepudemikrofon, som opfanger vibrationerne i ørets knogler og oversætter dem til tale. Således kan modtageren høre tale klart og tydeligt uden støj.

DAVINCI 3D printer skallerne i et hudfarvet biokompatibelt epoxymateriale og står samtidig for lodning, montage, test og færdigemballering.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere