Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye medarbejdere hos DAVINCI development A/S

[icon name=”icon-angle-right”] Henrik Skytte Nielsen er ansat som udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Henrik kommer fra en stilling som designingeniør hos Grundfos A/S i Bjerringbro. Henrik er uddannet maskintekniker og efterfølgende uddannet som konstruktør. Henrik har 14 års erfaring som designingeniør fra ansættelse hos Danfoss Heating Controls og Grundfos A/S. Henrik starter 11. april 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Vasanth Rajan er ansat som FEA specialist til hovedkontoret i Billund. Vasanth har 7 års erfaring med konstruktion og ”Finite Element Analysis” indenfor Vind Energi, Olie & Gas, Automotive og Loccomotive. Vasanth er uddannet Maskiningeniør, M.Sc. M. E og har arbejdet udførligt inden for styrkeberegning for stålkonstruktioner, befæstelse og svejsede samlinger. Vasanth har erfaring med CAE og CAD software (Ansys, NX, Pro-E m.m.). Vasanth starter 1. april 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Rasmus Grusgaard er ansat som salgsingeniør til afdelingen i Skovlunde ved København. Rasmus starter den 1. marts og kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent hos Væksthus Sjælland og Fablab Manager i Fablab Danmark. Rasmus har erfaring med salg, projektledelse, konstruktion, udvikling, FEM og vibrationsanalyse. Rasmus har de sidste 5 år har arbejdet med salg, forretningsudvikling, innovation, prototyper, m.m. og uddannet Maskin Diplom Ingeniør fra DTU suppleret med en MBA fra CBS. Rasmus starter 1. marts 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Randi Pagaard er ansat som kontorassistent til hovedkontoret i Billund. Randi kommer fra en stilling som kontorassistent hos XL-Byg. Randi indgår i ordre- og tilbudsafdelingen for prototyper samt kunderådgivning. Randi er uddannet kontorassistent fra LEGO, og har erfaring indenfor ordremodtagelse og økonomi. Randi starter 1. marts 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Dennis Witthøft Hansen er ansat som teamleder og mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Skovlunde ved København. Dennis kommer fra en stilling som konsulent, og er uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra DTU. Dennis har med en bred erfaring efter 8 år hos Sennheiser A/S med mekanisk konstruktion og udvikling af apparater indenfor elektronik industrien. Dennis starter 1. februar 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Gert Danielsen er ansat som mekanisk udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Gert kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos B&O Automotive, og uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra Ingeniørhøjskolen i Horsens. Gert kommer med en bred erfaring efter 16 års med mekanisk konstruktion og udvikling indenfor mediko-, audio/ TV- og automotive industrien. Gert starter 1. februar 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Martin Ambo er ansat som udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Martin er uddannet civilingeniør i konstruktionsteknik med profil i robotteknologi fra Syddansk Universitet, Odense. Martin har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra tidligere ansættelse hos Universal Robots inden for det mekaniske og robottekniske område. Martin starter 1. februar 2014.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere