Komposittrappe til Svømmestadion Danmark

Udvikling og konstruktion af korrosionsfri trappe

DAVINCI har deltaget i udvikling og konstruktion af en korrosionsfri trappe til Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Svømmestadion Danmark ønskede en mere robust, æstetisk flot og holdbar løsning end tidligere, og dette skulle blandt andet løses ved substitution af materialer for at undgå problemer med overfladisk korrosion.

DAVINCI har stået for design og 3D konstruktion af trappen, og udviklingen er sket primært i samarbejde med Plast Center Danmark og Dansk Polyglas A/S. Resultatet blev en spindeltrappe i elegant design, fremstillet udelukkende i plastkompositter.

Vedligeholdelsesfri i stilrent design

Trappens design er stilrent med afrundede kanter og en corian-agtig overflade. Den er specielt egnet til korrosivt aggressive miljøer som f.eks. svømmehaller, men er også velegnet i andet byggeri, hvor der er ønske om lavt vedligehold. Referenceproduktet er udført i hvidmalede glasfiberelementer med sorte balustre i kulfibre. 

ANDRE CASES