Andre nyheder

Kontakt

Til vores internationale udviklingsafdeling i Billund søger vi dygtig projektleder

Til vores internationale udviklingsafdeling i Billund søger vi dygtig projektleder 

Som vores nye projektleder kommer du til at lede og indgå i udviklingsteams med udviklingsprojekter inden for områderne design, konstruktion og analyse. Du vil, som udgangspunkt, have base i Billund, men der vil også være tale om udstationering hos kunder alt afhængig af projektet.

Du skaber stærke relationer både eksternt og internt og bliver ”brobyggeren”, der skal sikre, at projekterne bliver gennemført til aftalte tid, økonomi og selvfølgelig med en høj kvalitet. Det betyder, at du formår at motivere dine teammedlemmer til at yde sit/deres bedste – også når det går stærkt. Som en anden betydelig opgave i jobbet indgår dokumentationsdelen – her skal du sikre, at alle kundeinformationer bliver videreformidlet og omsat til handling, og at de interne dokumenter og strukturer bliver oprettet og ajourført. Vigtigst er det, at du formår at præge udviklingen og den nødvendige tekniske projektledelse med konkrete initiativer, således at DAVINCI development fortsætter sin succes og vækst.

Stillingen omfatter:

 • Projektledelse af udviklingsprojekter
 • Kundekontakt i forbindelse med projekterne herunder kommunikation og dokumentation
 • Opfølgning på bl.a. tid, økonomi, leverancer, kvalitet og risikostyring
 • Mekanisk udvikling og design
 • Sikre projektteamets fremdrift og yde støtte når det er nødvendigt
 • Opbygge og vedligeholde de stærke relationer til kunderne
 • Rapportering til og løbende dialog med ledelsen

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er ingeniør eller tilsvarende, gerne med en baggrund inden for vindenergi-, mediko-, plast- eller offshore branchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med konstruktion eller udvikling af apparater og mekanismer.

Du har:

 • Gode leder- og kommunikationsevner
 • Praktisk erfaring som projektleder
 • Gode analytiske og innovative evner
 • God mekanisk forståelse og evne til at gennemskue komplekse tekniske problemstillinger
 • Erfaring med 3D konstruktion og udvikling
 • Behersker engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale

Du er forretningsorienteret, udadvendt, proaktiv med et teknisk overblik og sikrer fremdrift i projekterne så målene nås. Er serviceminded, struktureret, handlekraftig og idérig.

Vi tilbyder dig:
Et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Du vil gennem en proaktiv indsat få stor indflydelse på firmaets og din egen fremtid. Der er tale om et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, i en virksomhed i vækst og med et betydeligt potentiale.
Der er gode personaleforhold såsom frokostordning, en velfungerende personaleforening, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, fri telefon og betalt bredbånd. DAVINCI development har til huse i moderne og lyse lokaler, hvor kontorfaciliteter og teknisk udstyr er i absolut topklasse.

Hos DAVINCI development arbejder vi med vores værdier, som er: Kunde – og medarbejdertilfredshed, effektivitet, teamwork og engagement.
Hvis du kan genkende dig selv i disse værdier, så er du måske den rette kandidat.

Gagen forhandles individuelt efter kvalifikationerne.

Ansøgning:
Mener du, at ovenstående er noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig snarest.

Ansøgning til stillingen skal ske via mail til på job@davinci.dk mærket ”Projektleder” – ansøgninger vurderes løbende, derfor er der ikke anført en ansøgningsfrist.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Aage Buch på +45 2270 4866 for yderligere information.