Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Tilbagekig på Plastteknik Nordic 2019

DAVINCI 3D A/S havde en god messestand med masser af besøgene over den 2 dage lange messe i Malmö. Der var besøgene fra både Danmark, Sverige, Tyskland, Polen og Belgien.

“Vi præsenterede emner fra de 8 forskellige teknologier af 3D printere vi har i vores produktion, men det var tydeligt at mærke den særlige interesse der var for HP 3D printerne som DAVINCI forhandler og den fremragende kvalitet af emner printerne kan producere. Teknologien som HP har udviklet kaldes Multi Jet Fusion (MJF). Vi havde selvfølgelig masser af fine emner at fremvise og demoemner som vi kunne give folk med hjem. Vi fik en del nye kontakter som vi arbejder videre med og vi er godt tilfredse med messen som helhed” udtaler Product and Account Manager, Søren Ølholm Larsen.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere