Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Veloverstået Tech Tour 2019

DAVINCI 3D A/S havde huset fuld af gæster den 22 maj 2019 og kan melde om et veloverstået event. Tech Tour blev afholdt i samarbejde med 3 andre Billund virksomheder såsom Zebicon, HN Group og Stansomatic og der var 119 personer tilmeldt til dagen. Af disse 119 personer havde DAVINCI besøg af omkring 80 personer i løbet af dagen.

Hos DAVINCI var der først en halv times præsentation omkring DAVINCI’s forretningsområder, 3D print ydelser, Engineering ydelser og HP 3D print salg og derefter var der en halv times rundvisning i 3D print produktionen.

De besøgene havde mulighed for at få nogle forfriskninger i kantinen, i form af snacks, mad og drikke. Der var også mulighed for at få sig en snak med en af DAVINCI medarbejderne og få gratis 3D printede emner med sig hjem.

“Vi er altid glade for at kunne byde kunder og besøgene indenfor hos DAVINCI og opleve vores forretning. Vi syntes selv det er en utrolig spændende branche vi arbejder indenfor og med 3D print er der ingen grænser for hvem vore kunder er. Vi håber at alle de besøgene havde en god oplevelse hos DAVINCI 3D A/S” udtaler Søren Ø. Larsen

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere