Andre nyheder

Kontakt

Veloverstået Tech Tour 2019

DAVINCI 3D A/S havde huset fuld af gæster den 22 maj 2019 og kan melde om et veloverstået event. Tech Tour blev afholdt i samarbejde med 3 andre Billund virksomheder såsom Zebicon, HN Group og Stansomatic og der var 119 personer tilmeldt til dagen. Af disse 119 personer havde DAVINCI besøg af omkring 80 personer i løbet af dagen.

Hos DAVINCI var der først en halv times præsentation omkring DAVINCI’s forretningsområder, 3D print ydelser, Engineering ydelser og HP 3D print salg og derefter var der en halv times rundvisning i 3D print produktionen.

De besøgene havde mulighed for at få nogle forfriskninger i kantinen, i form af snacks, mad og drikke. Der var også mulighed for at få sig en snak med en af DAVINCI medarbejderne og få gratis 3D printede emner med sig hjem.

“Vi er altid glade for at kunne byde kunder og besøgene indenfor hos DAVINCI og opleve vores forretning. Vi syntes selv det er en utrolig spændende branche vi arbejder indenfor og med 3D print er der ingen grænser for hvem vore kunder er. Vi håber at alle de besøgene havde en god oplevelse hos DAVINCI 3D A/S” udtaler Søren Ø. Larsen