Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI development’s direktør har opnået titlen som verdens første certificerede HP 3D print Sales Manager, og inviterer til åbent hus

DAVINCI development A/S er udnævnt til HP Certified Partner, og er dermed blevet forhandler af den nye banebrydende HP Jet Fusion 3D printer. Den nye teknologi baner vejen for at man hurtigere, billigere og i større serier kan 3D printe prototyper og færdige produktionsemner.

VERDENS FØRSTE CERTIFICEREDE HP 3D PRINT SALES MANAGER

Udover at være udnævnt til certificeret forhandler af HP’s 3D printere, kan DAVINCI med stolthed oplyse, at direktør Ole Lykke Jensen har opnået titlen som verdens første certificerede HP 3D Print Sales Manager. At opnå titlen som verdens første certificerede HP 3D print Sales Manager er en stor anerkendelse for DAVINCI development og med certificeringen markerer DAVINCI sig stærkt på verdenskortet.

Adm. Direktør Ole Lykke Jensen – verdens første certificerede HP 3D print Sales Manager

I forbindelse med den nye HP 3D printer har DAVINCI afholdt en række åbent hus-arrangementer. Her fik interesserede mulighed for at se og høre om den nye HP 3D printer, samt få et indblik i de øvrige 3D print teknologier hos DAVINCI. Arrangementet var en stor succes og har givet meget positiv respons. Derfor gentager DAVINCI succesen og inviterer til åbent hus-arrangement på hovedkontoret i Billund.

TIDSPUNKT: Onsdag d. 08.11.2017 / Onsdag d. 22.11.2017 / Onsdag d. 13.12.2017

PROGRAM FOR ARRANGEMENTET kl.13.00-15.00
13.00-13.15 Velkomst
13.15-14.15 Præsentation af HP’s Multi Jet Fusion teknologi, samt øvrige 3D print teknologier
14.15-14.45 Fremvisning af HP’s Jet Fusion 3D Printer
14.45-15.00 Afslutning

ADRESSE: DAVINCI development A/S, Hedegårdsvej 9, DK-7190 Billund

TILMELDING:
Tilmeldingen sker på nedenstående tilmeldingsformular, hvor navn, virksomhed og ønskede dag for deltagelse vælges.
Ved evt. spørgsmål kan Søren Ølholm Larsen kontaktes på telefon nr. 51 27 21 63.

[formcraft id=’20’]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere