3D Print

Kontakt

Helle Jensen

3D print ordrer
Bogholder

Polyjet

PolyJet teknologien skaber detaljerede og komplekse 3D emner i materialer med meget varierede egenskaber, lige fra blød gummi til hård plast. Teknologien giver mulighed for at skabe flerkomponentemner ved at kombinere op til 11 forskellige materialer i samme print. PolyJet emner har en flot overflade og kan indfarves og males. De er meget velegnede til syns/skuemodeller, da teknologien giver en realistisk model af det færdige produkt.

Sådan 3D printes i PolyJet

3D print ved hjælp af PolyJet er en kold proces, hvor hærdningen af printmaterialet sker med UV lys. Processen minder om en traditionel blækprinter, men i stedet for blæk, dryppes flydende akrylbaseret væske ned på byggepladen. En rulle jævner laget og UV lys hærder væsken før næste lag påføres. Byggepladen sænkes en lagtykkelse i hver sekvens, og processen fortsættes indtil de ønskede 3D emner er blevet skabt.

Når processen er færdig fjernes emnerne fra byggepladen og renses og tørres.

PolyJet har en række fordele

  • Hurtig proces
  • Kan printe flerkomponentemner
  • Mulighed for transparent materiale
 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere