3D Print

Kontakt

Helle Jensen

3D print ordrer
Bogholder

MJF

MJF (Multi Jet Fusion) teknologien skaber emner i et stærkt nylon materiale og er ideel til funktionsmodeller, hvor design og funktionalitet som snap og mekanismer skal testes. Materialet er slidstærkt, kan slibes, indfarves, males og kan bruges i færdige produkter (rapid manufacturing).

Sådan 3D printes i MJF
Beskrivelse kommer snart…

MJF har en række fordele

  • Mekaniske egenskaber sammenlignelige med sprøjtestøbt nylon
  • Ca. halv pris i forhold til øvrige 3D printmetoder
  • Op til 10 gange hurtigere
  • Fleksibelt og stærkt
 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere